SALGSBETINGELSER


Digitale varer som oppskrifter er det ikke angrerett på. 
MERK:
oppskrifter må ikke kopieres, videreselges eller deles.
Produkter laget av oppskriftene må heller ikke videreselges uten godkjennelse av My knits and me. Oppskrifter kjøpt på www.myknitsandme.no er kun til privat bruk.

FRAKT: 
Norge:
0-2 kilo: 79 kr.
2-5 kilo g: 99 kr.
Over 5 kilo: 149 kr.

International shipping:
0-300 g: kr 99
300-500 g: kr 149
Over 500 g: kr 199

Pakkene sendes som brev i postkassen uten forsikring, og My knits and me kan ikke ta ansvar for pakken når den er sendt. Blir pakken borte eller skadet under postgang, vil den ikke bli refundert eller erstattet. Dersom du ønsker sporing/forsikring, kan pakken bli sendt som Norgespakke (kr 150) mot at kjøper betaler dette - legg da inn bestillingen som normalt og kontakt oss så fakturere vi deg for mellomlegget.

ANGRERETT: I henhold til forbrukerkjøpsloven i Norge gjelder 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett for kunder bosatt i Norge. Varen skal være ubrukt og i sin opprinnelige stand. Kjøper er selv ansvarlig for porto, men varens verdi vil bli tilbakeført til kjøper med en gang vi mottar varen.

RETUR: Ønsker du å bytte produkt, hjelper vi deg gjerne med det. Produktet skal være ubrukt og i sin opprinnelige stand. Du må selv betale returporto og porto for nytt Produkt, samt eventuelt mellomlegg for bytte til dyrere produkt. Se informasjon om retur HER.

RETUR ADRESSE:
MY KNITS AND ME
EIKREMSVINGEN 25
6422 MOLDE


Mail: kontakt@myknitsandme.no


Organisasjonsnr: 919398205